Pie Krim Kismis Caramel Rum

irisan pai es krim kismis ron ing piring

Tresna iku Semat (cukup klik foto)

Turutake Nglampahi Kanthi Pennies ing Pinterest kanggo resep sing luwih apik!

Perlu perawatan sing apik kanggo wong diwasa? Pie krim iki ngemot karamel lan rum lan mesthi dadi favorit kanggo para wong diwasa!



Aku ngemot karamel sing akeh lan kismis sing direndhem rum sing ana ing es krim vanilla sing krim. Kismis kudu direndhem ing umume paling ora sedina, ditambah pie butuh wektu kanggo beku sawise disiapake, mula mbutuhake rencana sadurunge. Isih, iku gampang banget lan migunani!



irisan pie es krim kismis rempah-rempah saos 0saka0swara NyemakResep

Pie Krim Kismis Rum

PanganggitHolly Nilsson Print Pin

Bahan-bahan

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Siapke kismis paling ora sedino sadurunge yen sampeyan arep ngombe pie. Lebokake kismis, kayu manis, lan rum ing wadhah kaca utawa plastik sing resik sing ditutupe. Simpen ing kulkas lan goncang wadhah asring, sebarke rum supaya kabeh kismis bisa plump.
  • Paling ora 4 jam sadurunge wis siyap nyedhiyakake pie, jupuk es krim es vanilla saka lemari es, lebokake ing mangkuk gedhe, lan wenehi cair nganti empuk nganti bisa digunakake, nanging krasa alus banget.
  • Nalika es krim dicairake, saluran lan buwang (utawa simpen kismis kismis mbesuk!) Rum tambahan saka kismis, lan tambah kismis menyang es krim.
  • Campur sak tenane. Sampeyan bakal pengin nindakake iki kanthi cepet supaya es krim ora kakehan leleh lan nggawe kekacoan nalika sampeyan sendok menyang kerak pai.
  • Driji ing es krim karamel lan aduk alon-alon. Sampeyan ora pengin nggabungake karamel kanthi lengkap, sampeyan pengin duwe pita sing mbukak liwat saben irisan pai!
  • Scoop campuran es krim menyang kerak cookie. Pencet mudhun kanthi alon-alon, kanggo mesthekake yen es krim wis bubar ing kerak lan ora ana kanthong udara.
  • Lebokake pai ing beku paling ora 3 jam, utawa nganti beku kabeh.
  • Irisan ndhuwur kanthi karamel luwih akeh sadurunge disajikake, yen dikarepake.

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)



© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .