Panggang Roti Roti Prancis

Panggang Roti Roti Prancis resep resep kaserol sarapan kanthi gampang! Campuran custard krim bisa diuncalake karo roti, blueberry lan campuran keju krim sing legi. Kabeh diiseni nganggo topping sariawan sing renyah. Refrigerate resep casserole roti panggang Perancis iki sewengi lan esuk mung lebokake ing oven kanggo dipanggang!

Nalika kita seneng miwiti dina karo Roti bakar Prancis , resep casserole maju iki apik banget kanggo sarapan preinan sing gampang (utawa kanggo panganan wong akeh). Coba ganti woh-wohan kanggo favorit sampeyan!



sajian saka Overnight Blueberry French Toast



Casserole Roti panggang roti panggang Blueberry

Tangi aroma blueberry wangi sing dipanggang menyang resep kaserol sewengi sing enak. Ora prelu tangi luwih dhisik kanggo ngrampungake, amarga kabeh pakaryan wis rampung bengi sadurunge! Mung kumpul, tutup, lan adhem kanthi sewengi.

Roti nyelehake campuran kastor supaya siyap-siyap! Nalika sarapan iki enak lan ngisi, kita asring nambah sisih jeruk bali utawa Salad Woh Panas Musim Panas !



Bahan-bahan Toast French Blueberry Sewengi

Cara Nggawe Roti panggang Prancis

Roti roti panggang Perancis sing gampang iki diwiwiti kanthi roti! Roti putih biasa bisa digunakake (utawa sejatine, roti turah utawa malah turahan nedha bengi muter ) nanging kita entuk asil paling apik saka roti sing luwih padhet kayata brioche utawa Challah amarga njaga gardhu kanthi sampurna.

Sampeyan pengin roti dadi garing sithik, banjur potong banjur wenehake supaya bisa lenggah sewengi. Uga bisa dikeringake ing oven 350˚F udakara 8 menit.



Kanggo Nggawe Casserole Toast Prancis

  1. Gabungke keju krim, gula lan jus lemon banjur aduk nganti alus.
  2. Lebokake kios roti ing sajian kaserol, tambahkan keju krim lan blueberry.
  3. Gabungke endhog & susu kanggo nggawe kastard lan tuang kubus roti. Refrigerate sewengi.
  4. Ndhuwur nganggo topping streusel lan panggang nganti emas!

Suwene Panggang Casserole Toast Prancis? Panggang roti panggang roti Prancis iki ing suhu ruangan udakara 45 menit nalika oven digawe panas. Kaya sing paling maju resep kaserol , tengah panggangan roti panggang Perancis iki adhem tenan saengga ditinggalake ing suhu ruangan kanthi sethithik mbantu panggangan kanthi rata. Tambah topping lan panggangan sing ora ditemokake sajrone 45-55 menit.

Bahan-bahan Toast French Blueberry Overnight ing sajian kaserol

Apa aku bisa beku Casserole Toast Prancis?

Casserole roti panggang krim keju blueberry cream iki beku kanthi cukup karo mung persiyapan!

  • Kanggo beku: Cukup klumpukne tahap pertama, tutupi supaya kenceng, label lan pop ing beku. Tinggalake coretan sing disiapake ing tas ritsleting kapisah ing mesin pembeku.
  • Kanggo Defrost: Defrost ing kulkas sewengi.
  • Kanggo Panggang: Panggang kaya sing dienggo ing resep.

Casseroles Sarapan Liyane Kanggo Coba

Sewengi Blueberry French Toast ing sajian kaserol 4,85saka19swara NyemakResep

Panggang Roti Roti Prancis

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu MasakPapat. Lima menit Total Wektu1 jam 5 menit Pelayan12 porsi PanganggitHolly Nilsson Panggang Roti Roti Prancis iki digawe nganggo roti kanthi campuran gandum sing gampang dibuwang nganggo blueberry lan campuran keju krim manis. Kabeh ditrapake nganggo topping sariawan sing manis. Print Pin

Bahan-bahan

Kaserol
  • 12 irisan roti potong kiub 1 inci
  • 1 cangkir blueberry seger utawa beku
  • cangkir sirup maple
  • 12 endhog
  • loro cangkir susu
  • 1 sendhok teh semangat jeruk nipis
  • 8 ons keju krim
  • ¼ cangkir gula
  • 1 sendok jus jeruk nipis
Ndhuwur
  • ¼ cangkir mentega
  • ¼ cangkir glepung
  • setengah cangkir gandum
  • 3 sendok gula coklat
  • 3 sendok gula putih
  • 1 sendhok teh kayu manis

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Ninggalake roti kanggo sawetara jam utawa lebokake ing tray ing 350˚F udakara 8 menit supaya garing.
  • Ing wadhah medium, gabungke keju krim, gula lan jus lemon nganti alus.
  • Panggang sajian panggang 9x13 inci. Lapisan separo kiub roti ing wajan. Paling ndhuwur karo keju krim setengah saka blueberry.Ndhuwurkaro roti lan blueberry sing isih ana.
  • Ing mangkuk, aduk endhog, susu, sirup lan jeruk nipis nganti dicampur. Tuang kiub roti, tutup nganggo foil lan adhem ing wayah wengi.
  • Campur bahan topping ing mangkuk cilik. Sprinkle liwat casserole sadurunge dipanggang.
  • Copot kaserol saka kulkas udakara 45-60 menit sadurunge dipanggang. Panaskan oven nganti 350 ° F.
  • Panggang ditemokke 45-55 menit utawa nganti peso dipasang ing tengah metu resik lan panas.

Informasi Nutrisi

Kalori:350,Karbohidrat:40g,Protein:12g,Lemak:16g,Lemak jenuh:8g,Kolesterol:197mg,Natrium:322mg,Kalium:247mg,Serat:lorog,Gula:22g,Vitamin A:695IU,Vitamin C:2.5mg,Kalsium:149mg,Wesi:2.2mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciroti panggang Prancis, roti panggang french, roti panggang blueberry ing wengi KursusSarapan DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

REPIN Resep Ndhuwur Iki

Sewengi Blueberry French Toast nganggo nulis

Sewengi Blueberry French Toast ing sajian kanthi judhul Bahan-bahan kanggo Overnight Blueberry French Toast lan Overnight Blueberry French Toast ing sajian kanthi judhul