Resep salad endhog paling apik

Ing Resep salad endhog paling apik iku favorit sing gampang! Ora ana sing piknik luwih sampurna tinimbang endhog godhog hard dicampur karo mayo lan jiwit sawi lan mesthi renyah karo celery lan bawang ijo!

Apa sampeyan nggawe roti lapis salad endhog utawa salad endhog sing sehat nganggo salad utawa bungkus karbohidrat murah, ora ana sing nyebutake 'kabeh Amerika' lan salad endhog!



apa sing bisa digunakake tinimbang bumbu unggas

Sandwich salad endhog ing roti gandum ing piring putih



Suwene Masak endhog kanggo salad endhog

Aku nggunakake cara iki kanggo endhog godhok hard hard saben wektu. Dheweke metu kanthi putih mateng sing lembut lan gelenga kuning krem ​​(tanpa cincin abu-abu).

Aku godhok lan godhok banjur godhok lan adhem nganti suwene 15-17 menit (endhog gedhe). Mlaku ing banyu adhem banjur kupas kanggo mesthekake yen sampurna.



Cara Nggawe salad Egg

Apa endhogmu seger? Resep salad endhog paling apik diwiwiti kanthi bahan-bahan sing apik. Endhog seger bakal masak luwih apik lan katon luwih cerah. Endhog seger bakal dilebokake ing sisih ngisor wadhah banyu, yen umure wis rada tuwa, dheweke isih bakal klelep, nanging tetep ing sawijining sisih. Aja mangan endhog yen ngambang ing lumahing banyu, tegese wis kadaluwarsa.

Priksa manawa dadu trikatuka lan celery sacoro apik, bageyan luwih cilik tinimbang endhog!

kue pisang gedhang nganggo puding vanilla

Gambar bahan salad endhog ing Overhead



Kanggo Nggawe Sandwich Egg salad

Tumbuk kuning karo mayones lancara nganti rata lancip banjur lebokake putih. Iki nggawe salad endhog sing paling apik, mula krim banget!

Aku nggunakake pengiris endhog kanggo chop putih sing sijine putih ing slicer, Cut banjur putar endhog lan sijine maneh. Gawe cincang cepet banget! Aku nggunakake alat pengiris endhog kanggo barang liyane kaya stroberi, kiwi, lan luwih apik kanggo ngethok jamur marsala pitik .

Bahan salad endhog ditembak ing ndhuwur sadurunge dicampur

Nedha awan Sampurna

  1. Godhok, adhem lan krupuk endhog. Cut dadi setengah, copot kuning telur lan potong.
  2. Tumbuk kuning telur nganggo mayones, mustar lan uyah lan mrico secukupe.
  3. Tambah putih endhog sing disigar lan trikatuka ijo, celery, dill seger sing disigar. Campur kanthi tliti lan adhem ing roti, salad, utawa bungkus!
  4. Kanggo njupuk sing anyar, coba wenehi salad endhog avokado nganggo alpukat tumbuk! Super klasik njupuk klasik Amerika!

Sendok ing mangkuk salad endhog

Suwene Apa Salad Telor?

Maksude yen ana turahane? Gampang dingerteni nalika salad endhog siap dilempar. Bakal dadi banyu lan bakal ilang warna sing padhang! Nanging kemungkinane, resep salad endhog iki ora bakal suwe banget ing omah sampeyan!

Liyane salad sing gampang

Sandwich salad endhog ing roti gandum ing piring putih 4.97saka157swara NyemakResep

Salad endhog

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak10 menit Total Wekturong puluh menit Pelayan4 porsi PanganggitHolly Nilsson Ora ana sing luwih becik piknik tinimbang resep salad endhog krim! Print Pin

Bahan-bahan

  • 8 endhog hard nggodhok lan digawe adhem
  • setengah cangkir mayonnaise
  • 1 sendhok teh sawi kuning
  • siji bawang ijo diiris tipis
  • siji celery iga diced sacoro apik
  • loro sendhok teh dill seger disigar

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

alas ireng ireng kanthi isi pie ceri

Pitunjuk

  • Cut endhog dadi loro. Copot kuning telur lan potong.
  • Tumbuk kuning karo mayones, mustar lan uyah & mrico kanggo rasane nganti alus lan krime.
  • Tambah bahan sing isih ana banjur aduk kanthi becik.
  • Sajrone roti utawa salad.

Informasi Nutrisi

Kalori:320,Karbohidrat:sijig,Protein:sewelasg,Lemak:29g,Lemak jenuh:6g,Kolesterol:339mg,Natrium:332mg,Kalium:147mg,Gula:sijig,Vitamin A:570IU,Vitamin C:0,9mg,Kalsium:53mg,Wesi:1.6mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncisalad endhog KursusNedha awan, salad DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

REPIN Resep Gampang iki

Sandwich salad endhog kanthi judhul

Gambar ndhuwur - salad endhog sing disiapake. Gambar ngisor - bahan salad endhog kanthi judhul Sandwich salad endhog kanthi judhul