Resep Chili Paling Apik

Resep Chili Paling Apik yaiku salah siji sing diiseni daging sapi lan kacang buncis lan kebak rasa ... kaya iki! Chili menehi salah sawijining panganan favorit bojoku (lan aku seneng amarga gampang digawe)!

Resep Chili Paling Apik karo keju & ​​bawang bombay sing disigar



Resep cabai sing gampang iki masak ing kompor lan disajikake kanthi sampurna Roti jagung krasan , roti panggang utawa Biskuit Buttermilk . Tambah ing topping favorit kayata keju lan bawang kanggo panganan sing sampurna.



Cara Nggawe Chili

Nalika aku kadang nggawe cabai crockpot , versi gampang iki cocog kanggo mangan ing wayah wengi!

adus lan awak bisa ngisi ulang dispenser sabun

Bumbu:



  • Bumbu ing resep iki yaiku bubuk cabai lan jintan. Toko tuku utawa bubuk cabai krasan bisa apik ing resep iki.
  • Apa ing Cabe bubuk? Paprika manis, bubuk papak, mrica rawit, bubuk bawang bombay, oregano lan cumin.
  • Campur Powder Chili menyang daging sapi sing mentah sadurunge dimasak kanggo mesthekake saben roti diwenehi bumbu nganti sampurna.

Bahan-bahan resep resep cabai paling apik ing pot

Kacang buncis:

  • Aku nggunakake kacang ginjal abang ing kalengan, nanging kacang pinto utawa kacang ireng uga digunakake.
  • Bilas kacang buncis (kajaba nggunakake kacang cabe) sadurunge ditambahake kanggo ngilangi uyah lan pati.
  • Kacang ijo nambah roso gedhe! Apa kacang cabe? Biasane kacang pinto utawa ginjel kanthi rasa tambahan ing saus gaya cabai.

Cara Masak Chili

  1. Coklat daging sapi, bawang, bawang putih lan sawetara bubuk cabai.
  2. Solokan lemu wae.
  3. Mendhem Tambah bahan sing isih ana lan simmer ditemokake.

Kanggo Chili Kukuluk

Nalika nggawe cabai ing kompor, aku masak nganti ora bisa ditemokake supaya cabai alami dadi kenthel tanpa kudu nambah tepung jagung utawa glepung. Nalika nggodhok cabai kanthi meresap minangka pilihan sing paling apik, sampeyan bisa uga ora mesthi duwe wektu supaya nyuda. Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo mateng supaya kenthel, sampeyan bisa nyemprotake tepung jagung utawa nggawe tepung jagung utawa bubur glepung banjur ditambahake.



Yen sampeyan bisa nyisihake sawetara menit ekstra, aja nganti uwal.

Resep Chili Paling Apik nganggo andhuk abu-abu & putih

Variasi

Tingkat Spice Cabe iki cocog karo kekarepan kita, nanging sampeyan bisa nambah utawa nyuda tingkat rempah-rempah miturut kekarepan sampeyan. Kanggo panas sing luwih gedhe, wenehake wiji ing jalapenos utawa tambahkan sawetara sos sos panas utawa taburan serep cabai.

Daging Sapi Daging sing dienggo wae bisa digunakake ing resep iki saka pitik nganti kalkun. Yen daging sampeyan akeh lemak, prelu dicelupake sadurunge direndhem.

carane nggawe puree labu tanpa oven

Bir Aku seneng ambane rasa sing ditambahake bir. Bebas nglewati bir lan nggunakake duduh kaldu ekstra.

Tukar Rempah-rempah Spice cabe kanthi cara sing dikarepake. Kanggo nggawe cabai tex-mex, baleni bungkus taco ing bungkus.

Resep Chili Paling Apik nganggo sendok kayu

Apa Sampeyan Bisa Beku Chili?

100% ya !!! Chili beku lan latihan kanthi apik. Kita beku ing bagean ukuran siji kanggo nedha awan utawa ing tas beku kanggo panganan cepet lan gampang ing wayah wengi.

jagung ing cob ing crockpot

Defrost ing kulkas kanthi sewengi lan panas ing panci (utawa gelombang mikro) sing bakal disedhiyakake.

Resep Chili Luwih Sampeyan Sampeyan Bakal Seneng

Resep Chili Paling Apik karo keju & ​​bawang bombay sing disigar 4.94saka452swara NyemakResep

Resep Chili Paling Apik

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu MasakPapat. Lima menit Total Wektu1 jam 5 menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Iki resep cabai paling apik! Panci cabai daging sapi sing digodhog lan diiseni daging sapi lan kacang buncis minangka panganan paling enak! Print Pin

Bahan-bahan

  • loro pon daging sapi lemah sing ramping
  • 1 bawang bombay diced
  • 1 jalapeno winih lan dadu sing apik
  • 4 cengkeh papak dicincang
  • 2 sendok bubuk cabe dibagi (utawa kanggo rasa)
  • 1 sendhok teh cumin
  • 1 mrico lonceng ijo winih lan diced
  • 14 ½ ons tomat remuk dikemas kaleng
  • 19 ons kacang ginjel dikemas kaleng, dikuras & dibilas
  • 14 ½ ons tomat diced karo jus
  • 1 cangkir duduh kaldu daging sapi
  • 1 cangkir bir
  • 1 sendok tempel tomat
  • 1 sendok gula coklat opsional
  • uyah lan mrico kanggo rasa

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Gabungke daging sapi sing digiling lan bubuk cabe 1 ½ sendok.
  • Ing panci gedhe, daging sapi, coklat bawang bombay, jalapeno, lan bawang putih. Selehake lemak apa wae.
  • Tambahake bahan sing isih ana lan godhok. Kurangi panas lan adhem nganti 45-60 menit utawa nganti cabai wis kekandelan sing dikarepake.
  • Ndhuwur karo keju cheddar, bawang ijo, cilantro utawa topping favorit liyane.

Cathetan Resep

Ukuran porsi: 1 1/2 gelas Bir bisa diganti nganggo duduh kaldu ekstra. Daging apa wae sing digarap bisa digunakake ing resep iki. Topping opsional: krim asem, bawang merah utawa ijo, keju, jalapenos, cilantro, alpukat & jeruk nipis, keripik tortilla

Informasi Nutrisi

Kalori:395,Karbohidrat:27g,Protein:29g,Lemak:17g,Lemak jenuh:6g,Kolesterol:77mg,Natrium:283mg,Kalium:1066mg,Serat:7g,Gula:6g,Vitamin A:870IU,Vitamin C:26.2mg,Kalsium:86mg,Wesi:6.2mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncichili, daging sapi sing digiling KursusKursus Utama DimasakAmerika, Tex Mex© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Toppings kanggo Chili

Favorit nomer 1ku yaiku roti jagung utawa mung roti panggang ol olahan mentega. Roti sing cukup kanggo dakcekel apa wae sing isih ana ing ngisor mangkukku! 30 Muter Dinner Gulung apik karo cabai! Yen sampeyan butuh babagan sajian, lawuh karo beras putih.

Aku mesthi ngetokake koleksi topping ... lan nalika kabeh wong duwe ide beda babagan cabai, aku duwe sawetara staples:

  • krim asem
  • bawang merah utawa ijo
  • keju cheddar utawa jack monterey
  • jalapenos
  • wedhus cilantro, alpukat & jeruk
  • kripik utawa Kripik tortilla

Apa Sehat Chili

Ya, daging sapi ramping ngemot tomat lan kacang buncis (lan sayuran yen sampeyan pengin). Serat serat, protein lan rasa kabeh ana ing sak mangkuk! Priksa manawa sampeyan nggunakake daging sapi tanpa lemak lan lebokake lemak (utawa gunakake daging pitik / kalkun).

Pilih produk sodium utawa gula sing kurang kanggo nyuda uyah lan gula ing resep iki.

Resep Chili Paling Apik kanthi judhul Gambar paling dhuwur - sajian chili. Gambar ngisor - bahan cabai ing pot nganggo tulisan