Resep Sapi Daging Sapi

Iki Resep Sapi Daging Sapi cocok kanggo cuaca sing adhem! Daging sapi lembut dibungkus ing duduh kaldu daging sapi karo kentang, bawang, celery, kacang polong, lan wortel nganti leleh ing cangkeme lembut. Iku swarga panganan sing nyenengake!

Aku porsi daging sapi Gulung nedha bengi 30 menit utawa Biskuit Buttermilk Krasan kanggo nyepetake kuah ing ngisor mangkok!



Dijupuk Overhead saka Sapi daging sapi ing panci putih amba



Rebus daging sapi minangka bahan baku nedha bengi klasik ing pirang-pirang rumah tangga ing saindenging jagad. Ana adonan sup lan rebus rebusan daging sapi kaya sing paling disenengi Sup Hamburger Gampang lan variasi budaya kaya Goulash Hongaria , nanging resep rebusan daging sapi klasik iki paling disenengi kanggo aku!

resep sup kubis ayam kompor alon

Cara Nggawe Sapi Daging sapi

Nggoleki potongan daging sapi sadurunge nambahake stok, nggawe roso beda ing sup saka sup. Sampeyan mung siji-sijine kasempatan kanggo entuk karamelisasi sing enak ing daging!



Nalika sayuran lan duduh kaldu, sampeyan mula bakal ngrasakake rasa ing rebusan. Kacang polong mateng kanthi cepet, mula aku ditambahake ing sawetara menit pungkasan!

cara ngresiki salad es kanggo salad wedge

Resep rebus iki uga minangka cara sing sampurna kanggo nggunakake sayuran sing bisa digunakake. Yen sampeyan wis turah kentang panggang , wortel gilap utawa jamur goreng , mung copel lan buwang!

Mangkok putih Sapi Sapi



Cara Nglukis Sapi Daging sapi

Rebus daging sapi bakal kenthel kanthi alami amarga pati ing kentang lan pengerukan daging sapi, nanging aku luwih seneng nambah kenthel.

Stew bisa kenthel kanthi menehi sayuran remukan cepet utawa sampeyan bisa nggunakake tepung utawa tepung jagung. Cara sing paling disenengi kanggo rebus daging sapi (lan cara sing digunakake ing resep rebus daging sapi iki) yaiku nggunakake bubur pati jagung.

Cara Nggawe Slurry

Mesin bubur gampang digawe! Gabungke bagean sing padha karo jagung lan banyu lan aduk. Aku wis ngomong marang kowe gampang !!

resep pie rhubarb nggunakake rhubarb beku

Tuang campuran iki kanthi sithik ing sup utawa rebusan gosong kanggo kenthel nganti tekan konsistensi sing dikarepake. Sawise rebus kenthel, wenehake rebus paling ora 1-2 menit kanggo mesthekake masak rasa pati.

Yen wis lungguh sadurunge ditambahake ing sup utawa rebusan, bubur bubur sajrone sawetara menit, mula coba aduk sadurunge ditambahake. Kadhangkala, aku nyampur pati jagung karo kaldu sodium (utawa ora natrium) sithik tinimbang banyu.

Mangkuk putih Stew Sapi Krasan kanthi sendok

Apa Sampeyan Bisa Beku Sapi Daging Sapi?

Ya, sampeyan pancen bisa beku rebus daging sapi! Aku seneng beku ing tas beku ing porsi siji lan aku bisa nggawa sak bagean kanggo nedha awan (utawa papat kanggo nedha bengi)! Defrost sewengi ing kulkas utawa sampeyan bisa defrost ing gelombang mikro (wektu bakal beda-beda adhedhasar ukuran bagean).

resep krim asem artichoke adhem

Apa sing Bisa Dadi Kanthi Sapi Daging sapi

Rebus daging sapi super sampurna kanggo panganan dhewe!

Biasane disajikake nganggo roti, biskuit utawa malah Gulung Crescent Bawang Putih kanggo sup duduh kaldu! Aku uga seneng ngladeni kentang tumbuk ing ngisor mangkuk! Malah mung sawetara krupuk utawa uyah sing dicampur kabeh sing sampeyan butuhake.

Gambar overhead saka Sapi Daging sapi ing pot putih

Sup Anget Belly Liyane sing Sampeyan Senengi

Gambar Overhead saka Stew Sapi Krasan ing pot amba 4,95saka400swara NyemakResep

Resep Sapi Daging Sapi Gampang

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masak1 jam 10 menit Total Wektu1 jam 30 menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Resep rebus daging sapi sing gampang iki dadi favorit kulawarga. Sayuran lembut lan daging sapi ing duduh kaldu coklat sing sugih! Print Pin

Bahan-bahan

  • loro pon daging sapi rebus dipangkas lan dipotong
  • 3 sendok glepung
  • setengah sendhok teh bubuk bawang putih
  • setengah sendhok teh uyah
  • setengah sendhok teh mrica ireng
  • 3 sendok minyak zaitun
  • 1 bawang bombay disigar
  • 6 cangkir duduh kaldu daging sapi
  • setengah cangkir anggur abang opsional
  • 1 pon kentang dikupas lan dikubur
  • 4 wortel potong 1 inci
  • 4 gagang celery potong 1 inci
  • 3 sendok tempel tomat
  • 1 sendhok teh rosemary pepe utawa 1 seger
  • loro sendok tepung jagung
  • loro sendok banyu
  • ¾ cangkir kacang polong

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Gabungke glepung, bubuk bawang putih lan uyah & mrico. Tos daging sapi ing campuran glepung.
  • Panaskan minyak zaitun ing oven utawa pot Walanda sing gedhe. Masak daging sapi lan bawang nganti coklat.
  • Tambah duduh kaldu daging sapi lan anggur abang nalika ngiris cokelat ing wajan.
  • Lebokake kabeh bahan sing isih ana kajaba kacang polong, tepung jagung lan banyu. Kurangi panas nganti sedheng, tutup lan godhok nganti 1 jam utawa nganti daging sapi empuk (nganti 90 menit).
  • Campuran pati jagung lan banyu sing padha kanggo nggawe bubur. Tambahake alon-alon slurry menyang rebus sing wis umob supaya bisa konsistensi sing dikarepake (bisa uga ora butuh kabeh bubur).
  • Aduk kacang polong lan rebus 5-10 menit sadurunge disajikake. Season karo uyah & mrico kanggo rasa.

Cathetan Resep

Daging rebus daging sapi asring digawe saka ujung potongan daging sapi sing beda-beda. Yen daging sapi ora empuk sawise 60 menit, tutup lan wenehake tambahan 15-20 menit utawa nganti empuk.

Informasi Nutrisi

Kalori:444,Karbohidrat:22g,Protein:25g,Lemak:28g,Lemak jenuh:9g,Kolesterol:80mg,Natrium:383mg,Kalium:1105mg,Serat:4g,Gula:4g,Vitamin A:5755IU,Vitamin C:27.1mg,Kalsium:73mg,Wesi:5.5mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciresep daging sapi, resep rebus daging sapi, resep rebus daging sapi sing gampang, cara nggawe rebusan daging sapi KursusDaging sapi, Nedha bengi, Entree, Kursus Utama, Sup DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .