Paha Paha Pitik

Paha Paha Pitik minangka sajian utama sing enak lan gampang banget. Paha pitik iki duwe kulit sing renyah banget lan daging jus ekstra! Dheweke kasedhiya kanthi sampurna kentang tumbuk utawa Kentang Scalloped .

Masak kumpulan akeh kanggo menehi panganan wong sing luwe, tambahake menyang favorit sampeyan Sup Mie Ayam Krasan utawa beku turahan kanggo panganan liyane. Paha ayam panggang sing bisa dipanggang bisa tetep beku nganti patang wulan. Cukup cair banjur bungkus foil kanggo latihan maneh.



Panggang Paha Paha ing mangkok



Paha Paha Pitik

Paha pitik didol nganggo balung lan kulit, utawa tanpa rambut lan tanpa kulit. Iki minangka daging peteng sing nggawe rasa luwih enak, isine luwih akeh lemak supaya bisa mateng lan enak. Paha luwih ngapura tinimbang Pitik Payudara sing bisa luwih gampang mateng.

Ing resep iki, aku milih kulit (amarga rasane apik banget lan nggawe pitik dadi jus banget). Kaya dene daging sing dimasak ing balung, iki uga ana rasa. Aku seneng nggunakake bumbu ayam utawa Bumbu Itali ing resep iki, nanging bebas ngganti nganti cocog karo rasa sampeyan!



Kanggo bumbu pitik, aku bisa nggawe campuran dhewe (kaya sing dakcampur karo Pitik Panggang ) utawa tuku favorit campuran gosok pitik .

Paha Paha Panggang sadurunge bumbu & baking

Cara Panggang Paha Pitik Ayam

Kanggo oven sing paling mateng sing dipanggang ing panggang, pilih balung lan kulit. Kulit crisps apik, lan balung ngasilake luwih akeh rasa nalika daging lembab. Suhu sing dhuwur mbantu kulit garing (bagean sing paling disenengi).



Kanggo balung panggang sing gampang ing paha ayam, tindakake langkah-langkah sederhana iki:

  1. Pat saben paha garing nganggo andhuk kertas.
  2. Lebokake pupu pitik ing mangkuk banjur tos nganggo minyak zaitun lan bumbu.
  3. Lebokake wajan nganggo foil lan tambahake rak. Lebokake pitik (sisih ndhuwur kulit) ing rak.
  4. Panggang nganti pitik tekan 165 ° F.

Paha Panggang Ayam Panggang

Suwene Panggang Paha Pitik Ayam

Balung panggang ing paha pitik mbutuhake wektu udakara 35 menit nalika suhu dhuwur. Panggang nganti jus seger, lan balung ora ana maneh sing jambon. Elinga yen paha pitik tanpa kulit tanpa rambut mbutuhake wektu kurang luwih 10 menit.

  • Paha Paha ing 350 ° F - 50-55 menit
  • Paha Paha ing suhu 375 ° F - 45-50 menit
  • Paha Paha ing suhu 400 ° F - 40-45 menit
  • Paha Paha ing suhu 425 ° F - 35-40 menit

Paha pitik bisa uga ukurane beda-beda, mula luwih becik nggunakake thermometer daging nalika masak unggas. Suhu masak sing aman kanggo pitik yaiku 165 ° F.

Panggang Paha Paha ing rak panggang

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Gambar nduwur Paha Panggang Ayam 4.98saka145swara NyemakResep

Paha Paha Pitik

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak35 menit Total WektuPapat. Lima menit Pelayan6 porsi PanganggitHolly Nilsson Paha pitik panggang nggawe sajian utama sing enak lan sederhana. Paha duwe rasa daging peteng sing lembut banget! Print Pin

Bahan-bahan

  • 6 paha-ing pupu pitik kanthi kulit (udakara 5-6 ons saben)
  • loro sendok minyak zaitun
  • 2-3 sendhok teh bumbu ayam utawa bumbu Italia
  • uyah lan mrico kanggo rasa

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 425 ° F. Lebokake wajan nganggo foil lan pasang rak bakar ing sisih ndhuwur.
  • Kulit kulit pitik garing nganggo andhuk kertas kanggo ngilangi kelembapan.
  • Driji pitik nganggo lenga zaitun lan bumbui, uyah lan mrico.
  • Lebokake ing rak lan panggang 35-40 menit utawa nganti pitik tekan 165 ° F.
  • Masak 2-3 menit supaya garing yen dibutuhake.

Informasi Nutrisi

Kalori:358,Protein:2. 3g,Lemak:28g,Lemak jenuh:7g,Kolesterol:141mg,Natrium:111mg,Kalium:296mg,Vitamin A:120IU,Kalsium:limalasmg,Wesi:1.1mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncipanggang pupu pitik KursusAyam, Nedha bengi, Entree DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Paha Paha Panggang kanthi judhul