Endhog Sétan Avocado

Endhog Sétan Avocado gabungke resep endhog klasik klasik sing disenengi karo alpukat sing apik! Endhog iki duwe rasa alpukat sing enak mung ditambah karo .... sampeyan ngira ... daging!

Favorit sing gampang iki minangka tambahan sing cocog kanggo piknik utawa potluck! Apa sampeyan kudu cukup duwe turahan, ayo padha golek Salad Telur Avokado kanggo nedha awan!



Endhog Setan alpukat Avocado ing piring putih



Karbohidrat Low Carb

Nggolek resep endhog setan avokado karbohidrat? Aku njaluk sampeyan dijamin, resep iki njupuk endhog sing setan menyang tingkat sing anyar lan sehat!

setengah saprotelon gelas

Elegan lan warna, endhog godhong avocado kanthi daging iki minangka lemak sing 'enak' lan ngisi isi krim sing enak ditambah karo kuning telur, Mayo lan percikan jus lemon / jeruk nipis! Yen sampeyan durung nate nyoba resep endhog avokado, iki mesthi bakal dadi favorit sepanjang taun!



Apa sing diarani panganan setan? 'Deviled' ing terminologi panganan mung tegese panganan sing disiyapake kanthi bumbu / bumbu (kaya mustar). Tembung kasebut diciptakake ing abad kaping 18 ing Roma lan wis tahan wiwit saiki lan kita nikmati 'setan' yaiku ham lan endhog anggere aku kelingan!

Gambar daging babi ing nduwur sirah, endhog wolu ukuran setengah lan kuning telur ing piring

Cara Masak Endhog Setan nganggo Avocado

Sampeyan pengin miwiti endhog rebus hard endhog (sampeyan uga bisa nggawe endhog ing Panci Instan yen sampeyan luwih seneng). Adhem endhog kanthi lengkap kanggo resep iki.



cara ngiris ham cut spiral
  1. Cut endhog sing wis digodhog nganti garing lan copot koneng.
  2. Tumbuk kuning telur nganggo avokado sing mateng lan bumbu (aku nambah jus lemon utawa jeruk nipis supaya ora ana coklat).
  3. Sendok utawa pipa dadi setengah putih ing endhog. Kita nggunakake baggie roti isi kanthi sudut sing dipotong. Pungkasane dekorasi nganggo daging sing wis mateng lan remuk lan taburan paprika wernane.

Pengin tenan 'setan munggah' endhog setan alpukat karo daging babi? Coba tambah sendok teh Sriracha menyang campuran rempah-rempah ekstra pedhes! Utawa, coba uga coba ganti klambi salad kanggo nggawe endhog daging babi avocado sing krem! Terusake lan nggawe kreatifitas setan!

Endhog Sétan Avocado Bacon

Endhog setan alpukat paling enak nalika digawe seger lan adhem! Dheweke bisa siyap kanthi siyap jam sadurunge. Yen sampeyan pengin nggawe wong sadurunge wektu nyiyapake kabeh kaya sing diarahake kajaba alpukat. Sakcepete sadurunge disajikake, remuk alpukat banjur aduk menyang kuning telur. Isi endhog banjur wenehake.

Suwene Apa Endhog Setan?

Endhog sing ajeg ajeg bisa nganti 5 dina. Sayange alpukat ing endhog kasebut ora suwene suwe. Dheweke isih bakal aman kanggo dipangan, nanging alpukat bisa ngoksidasi mula aku nyoba mangan sajrone sawetara dina. Yen sampeyan duwe sisa dhuwit, coba salad endhog kanggo nedha awan utawa potong banjur tambahake menyang resep salad pasta sing disenengi!

asale endhog setan

Resep Endhog Luwih Apik

Endhog Setan alpukat Avocado ing piring putih 5saka1milih NyemakResep

Endhog Sétan Avocado

Wektu Persiyapanlimalas menit Total Wektulimalas menit Pelayan16 setengah endhog setan PanganggitHolly Nilsson Endhog Sétan Avocado nggabungake sajian favorit lan alpukat! Print Pin

Bahan-bahan

  • 8 endhog godhog hard
  • 1 cilik alpukat mateng
  • loro sendok mayonnaise
  • loro sendhok teh jus jeruk nipis utawa jeruk nipis
  • ¼ sendhok teh bubuk bawang putih
  • sendhok teh mrica rawit
  • uyah kanggo rasa
Garnish
  • 3 irisan daging babi mateng asri lan remuk
  • paprika

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Cut endhog dadi setengah lan uculake kuning telur.
  • Tumbuk kuning telur, alpukat, mayones, jus lan bumbu nganti alus lan krime.
  • Pipe menyang endhog putih lan ndhuwur nganggo daging babi lan paprika sing remuk.

Informasi Nutrisi

Kalori:88,Karbohidrat:1g,Protein:3g,Lemak:7g,Lemak jenuh:1g,Kolesterol:96mg,Natrium:70mg,Kalium:100mg,Vitamin A:155IU,Vitamin C:1.5mg,Kalsium:14mg,Wesi:0,4mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciendhog setan alpukat, endhog godhong KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Endhog Setan Avocado Bacon kanthi judhul

Endhog Setan Avocado Bacon kanthi judhul Endhog Setan Avocado Bacon kanthi judhul