Air Fryer Turki Burger

Burger kalkun fryer air jus gampang digawe lan bisa dinikmati sepanjang taun!

jeneng liyane kanggo kacang buncis sisih lor sing gedhe

Ora suwe mbentuk lan masak burger kalkun! Sajikan karo roti panggang, salad, tomat, irisan bawang bombay abang, lan lezat saos barbecue .



Air Fryer Turkey Burgers ing roti



Bahan-bahan

Aku seneng a burger gedhe (lan luwih-luwih yen gampang burger fryer udara ) lan resep iki ora kajaba!

TURKI GROUND Pilih kalkun sing ora diwenehi label luwih ramping, lemak tambahan dibutuhake kanggo ngasilake jus! Ayam bisa digunakake, nanging tambahi lenga zaitun ekstra supaya daging tetep jus nalika dimasak.



daging sapi taco dicelup karo keju krim

SEASONING Tambahake sawetara bumbu (coba uyah bumbu krasan ) nganggo potongan kecap.

BINDER Kuning endhog karo roti panggang kanggo nahan daging lan sampeyan luwih becik lunga!

Fryer Udara Favorit Kita

Penggorengan udara favorit yaiku Cosori 5.8QT . Kita seneng banget yen cocog, gampang dibersihake lan resep bisa nggawe resep.



bahan ing mangkuk kanggo nggawe Air Fryer Turkey Burgers

Cara Masak Udara Goreng Turkey Burgers

  1. Gabungke kabeh bahan & bentuk dadi 4 pateni sing padha. Refrigerate sajrone 30 menit.
  2. Sikat wajan nganggo saus bakar-bakar (yen digunakake) banjur lebokake roti mau ing kranjang fryer, jarak kanthi rata.
  3. Masak suwene 6 menit, flip, & masak suwene 6 nganti 8 menit. Roti kasebut kudune rada renyah ing sisih njaba lan kecoklatan ing lorone.
  4. Dadi langsung nganggo topping & bumbu.

Pengacara udara bisa beda-beda. Nalika sapisanan nggawe, priksa luwih dhisik supaya ora kakehan. Dheweke kudu rada kecoklatan ing njaba tanpa jambon lan suhu internal kudu 165 ° F.

saos sikat ing Air Fryer Turkey Burgers

Trik kanggo Sejatine Juicy Turkey

  • Ora kaya daging sapi, unggas kudu dimasak ing suhu sing bener kanggo keamanan, mula priksa suhu kanthi termometer daging sawise proses masak rampung. Sampeyan kudu maca 165 ° F (padha karo pitik sing diwadhahi).
  • Nyangis burger luwih dhisik mbantu dheweke nahan bentuk lan ngidini rasa bisa dicampur. Yen sampeyan kesusu banget, sampeyan bisa ngliwati langkah iki, nanging kudu alus nalika mbukak.
  • Yen sampeyan mung bisa njaluk kalkun utawa pitik 'ekstra ramping', tambahi sithik lemak kanggo asil sing paling apik. Setol sendok minyak zaitun utawa daging sing disigar kanthi apik minangka favorit ing burger kalkun biasa.
  • Sing paling penting aja kakehan masak . Aku nyaranake termometer diwaca cepet ! Daging regane larang lan iki investasi minimalis sing bisa masak sing paling apik!

Toppings kanggo Burger Turki

Kita duwe topping burger kalkun paling apik! Sijine macem-macem ing piring utawa mangkok lan ayo kabeh nggawe karya burger dhewe! Mangkene dhaptar sing disenengi supaya burger dadi istimewa:

Air Fryer Turkey Burgers kanthi saus ing sisih ndhuwur

Turahan

  • Simpen turahan ing wadhah sing adhem ing kulkas nganti 4 dina.
  • Panas maneh ing fryer udhara suwene 3-4 menit.
  • Beku burger sing mateng nganti 2 wulan ing kanthong ritsleting kanthi tanggal diwenehi label ing njaba.

Favorit Turki Dhasar

Apa sampeyan nggawe Burger Udara Fryer Turki iki? Priksa manawa ninggalake rating lan komentar ing ngisor iki!

Air Fryer Turkey Burgers ing roti 5sakaloroswara NyemakResep

Air Fryer Turki Burger

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak17 menit Wektu hawa anyep30 menit Total Wektu57 menit Pelayan4 burger PanganggitHolly Nilsson Tender, jus, & gampang banget, Burgers Air Fryer Turkey iki cocog banget kanggo dina apa wae ing minggu! Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 pon kalkun lemah ora ekstra langsing
  • 1 sendok minyak zaitun
  • 1 kuning telur
  • loro sendok remah-remah roti sing diasinake
  • 1 sendhok teh aku willow
  • setengah sendhok teh bubuk bawang bombay
  • ¼ sendhok teh bubuk bawang putih
  • uyah & mrico
  • ¼ cangkir saos barbecue opsional
Kanggo Nglayani
  • roti hamburger
  • apu tomat, bawang

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

carane ngetung ham shank

Pitunjuk

  • Gabung kanthi alon-alon kabeh bahan ing mangkuk.
  • Wangun dadi 4 paty, kandel thick '. Nggunakake jempol, nggawe inden cilik ing pot. Kulkas 30 menit
  • Panaskan fryer udhara nganti 350 ° F.
  • Sikat wajan nganggo saus bakar-bakar yen digunakake lan lebokake ing lapisan siji ing kranjang fryer udara. Masak 6 menit. Balik lan masak tambahan 6-8 menit utawa nganti mateng (165 ° F).
  • Dadi ing roti kanthi topping sing dipengini.

Cathetan Resep

Unggas kudu tekan 165 ° F supaya bisa dimasak kanthi aman. Nyangis burger luwih dhisik mbantu dheweke nahan bentuk lan ngidini rasa bisa dicampur. Yen sampeyan kesusu banget, sampeyan bisa ngliwati langkah iki, nanging kudu lembut nalika mbukak. Yen sampeyan mung bisa njaluk kalkun utawa pitik 'ekstra ramping', tambahi sithik lemak kanggo asil sing paling apik. Setol sendok minyak zaitun utawa daging sing disigar kanthi apik minangka favorit ing burger kalkun biasa. Sing paling penting aja kakehan masak . Aku nyaranake thermometer maca cepet !Daging iku larang lan iki minangka investasi minimal sing bisa masak sing paling apik. Informasi nutrisi ora kalebu roti utawa topping.

Informasi Nutrisi

Kalori:225,Karbohidrat:sewelasg,Protein:29g,Lemak:7g,Lemak jenuh:lorog,Lemak Trans:1g,Kolesterol:111mg,Natrium:395mg,Kalium:400mg,Serat:1g,Gula:6g,Vitamin A:143IU,Vitamin C:1mg,Kalsium:26mg,Wesi:1mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciResep Air Fryer Turkey Burger, Air Fryer Turkey Burger, cara nggawe Air Fryer Turkey Burger, Turkey Burger KursusAir Fryer, kalkun DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Air Fryer Turkey Burgers kanthi nulis nutup Air Fryer Turkey Burgers kanthi judhul Air Fryer Turkey Burgers ing fryer udara lan dilapis kanthi judhul