Resep-Resep

Turki Chili

Resep cabai kalkun iki minangka panganan paling nyenengake. Chili sing enak dibayangke maneh kanthi tambahan kalkun lan bahan-bahan liyane sing enak.

Resep-Resep

Gampang Tater Hotdish

Tater td gampang iki resep resep kanggo kulawarga lan lapisan daging sapi, sayuran campuran & tater ing saus jamur sing legi.

Resep-Resep

Saus Enchilada Krasan

Saus Enchilada minangka bahan masakan Meksiko sing kudu dimiliki sing bakal ningkatake sajian Tex-Mexico utawa Meksiko. Apik banget kanggo taco lan enchilada!

Resep-Resep

Eggnog krasan

Eggnog krasan iku pilihan plancongan sugih lan krim digawe saka ngeruk! Resep iki cepet lan gampang, lan malah luwih enak kanthi alkohol!

Resep-Resep

Taco Tater Tot Casserole!

Tater Tot Casserole diwenehi dandan nganggo daging, salad, keju, lan kabeh taco favorit sing paling apik!

Tips Lan Gagasan Gedhe!

10 Panggunaan Gedhe kanggo Koran Lawas!

Koran dicithak ing kertas koran, kertas gandum sing tipis lancip sing migunani ing saindenging omah, kanggo ngresiki lan liya-liyane

Resep-Resep

Bola Keju Artichoke Bayam

Ball Keju Artichoke Bayam sing gampang iki sugih lan ono krime, sarat karo kebaikan keju. Iki sampurna minangka panganan pembuka utawa cemilan dina game.

Resep-Resep

Gulung Endhog Popok Jalapeno Mini

Mini Jalapeno Popper Egg Rolls iki minangka cemilan sing sampurna! Yen sampeyan seneng Jalapeno Poppers, sampeyan bakal seneng ... renyah, cheesy, ono krime & pedhes!

Resep-Resep

Sup Krim Tortellini

Sup Krim Tortellini dimuat karo sayuran, tortellini, sosis Italia, & daging babi, direndhem nganti dicampur rasa banjur ditambah karo Parmesan!

Resep-Resep

Cresent Pie Waluh

Resep Pie Waluh Sabit. Iki gampang banget digawe lan dadi panganan cuci mulut Thanksgiving sing sampurna kanggo bocah-bocah! Dheweke gampang banget nganti bocah uga bisa nggayuh dheweke!

Resep-Resep

Sandwich Ayam Renyah

Sandwich pitik sing renyah iki digawe karo pitik sing diwadhahi, dibuwang ing lapisan tepung jagung Argo banjur digoreng nganti garing. Dadi ing roti panggang nganggo pickles!

Resep-Resep

Bar Waluh Gampang

Bar waluh sing gampang iki diisi karo puree waluh & rempah-rempah kue labu! Banjur tampil es krim keju kanggo gigitan sing sampurna!

Resep-Resep

Roti Challah krasan

Roti Challah minangka roti sing rada legi sing gampang disiyapake! Kanthi pirang-pirang bukti lan ngumbah endhog, entheng lan enak banget!

Resep-Resep

Coklat Mint Oreo Mousse

Coklat Mint Oreo Mousse Coklat sing sederhana iki butuh sawetara menit supaya bisa dadi sugeh & enak! Mousse digawe nganggo puding instan nggawe ngisi kue sing sampurna!

Resep-Resep

Cordon Bleu Kaserol! (Ora ana krim sup iki!)

Kasserole Cordon Bleu krim sing enak iki dimuat karo pitik, ham & swiss! Pancen gampang digawe saka ngeruk, ora butuh sup kalengan!

Resep-Resep

Resep Jamur Stuffed Cheeseburger

Jamur sing diiseni gampang iki diisi karo bahan keju cheeseburger klasik! Daging sapi, daging babi, & keju ing jero nggawe resep iki kudu dielingi.